Volg onze nieuwe e-learning Verneveling en combinatietherapie

Klik hier voor de flyer bij deze cursus

De nieuwe e-learning Verneveling en combinatietherapie is vanaf nu te vinden in ons online expertisecentrum. In de cursus worden de achtergronden en de praktische uitvoering van zowel verneveltherapie, PEP-therapie als de combinatietherapie uitgelegd.

In de interactieve e-learning worden onder meer de anatomie en fysiologie van de longen, de indicaties en contra-indicaties van de verschillende therapieën en de verschillende soorten toedieningssystemen behandeld.

In de cursus komen verder de praktische uitvoering van de drie therapievormen en de reiniging van de apparatuur aan bod. De cursus sluit aan op de meest actuele protocollen en landelijke richtlijnen.

Kosteloos voor alle zorgprofessionals

De cursus maakt gebruik van overzichtelijke instructievideo’s om de handelingen bij verneveltherapie, PEP-therapie en combinatietherapie zo duidelijk mogelijk uit te leggen. De e-learning wordt afgesloten met een eindtoets, waarmee deelnemers hun certificaat voor het succesvol volgen van de e-learning kunnen bemachtigen. Medidis stelt de geaccrediteerde e-learning kosteloos ter beschikking voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals in de eerste lijn.

De e-learning in het kort

  • Kosteloos voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals in de eerste lijn;
  • Interactieve online cursus, voorzien van handige instructievideo’s;
  • Verschillende reflectievragen om uw kennis van de behandelde therapievormen te toetsen;
  • Sluit aan op de meest recente richtlijnen en protocollen;
  • Certificaat en accreditatiepunten na het succesvol afronden van de eindtoets.

Bekijk ook onze andere trainingen

In ons online expertisecentrum vindt u verschillende e-learnings en webinars met betrekking tot respiratoire gezondheidszorg. Onder meer de e-learnings Slijmuitzuigtherapie en Zuurstoftherapie en veilig omgaan met zuurstof zijn beschikbaar voor zorgprofessionals. Ook bieden wij de webinarserie Slaapapneu (OSA) aan. Door onze kennis via het expertisecentrum kosteloos te delen met zorgprofessionals, wil Medidis bijdragen aan de kwaliteit van zorg en daarmee aan de kwaliteit van leven van mensen met een respiratoir gezondheidsprobleem.

Aanmelden voor onze online scholing?

Bent u benieuwd naar ons online expertisecentrum of wilt u zich aanmelden voor (één van) onze online trainingen? Stuur een e-mail naar info@medidis.nl of bel 0320-267600 (optie 3). Wij geven graag antwoord op uw vragen en helpen om uw persoonlijke inloggegevens te verkrijgen.