Volg kosteloos de nieuwe webinar OSA voor zorgprofessionals

Klik op de afbeelding om de flyer te downloaden

Wist u dat er naar schatting 400.000 mensen in Nederland rondlopen met onbehandelde slaapapneu? Onbehandelde slaapapneu heeft grote invloed op het dagelijks leven van patiënten. Mensen zijn prikkelbaar, hebben een chronisch slaaptekort, een gebrek aan energie en concentratievermogen en lopen risico op tal van comorbiditeiten.

Slaapapneu is – eenmaal gediagnosticeerd – goed te behandelen en dus kunt u als huisarts, OSA-verpleegkundige of eerstelijnszorgprofessional een belangrijke rol spelen in het verbeteren van de levenskwaliteit van niet-gediagnosticeerde OSA-patiënten. Medidis wil hier graag aan bijdragen. Wij hebben daarom in samenwerking met de ApneuVereniging een nieuwe serie webinars over slaapapneu ontwikkeld.

Alles wat u moet weten over OSA in negen korte videotrainingen

In negen korte videotrainingen vertelt drs. Piet-Heijn van Mechelen – oud-voorzitter van de ApneuVereniging, OSA-onderzoeker én ervaringsdeskundige – u alles wat u moet weten over OSA. Van het diagnoseproces tot de rol van de huisarts en van de werkende (en niet-werkende) behandelvormen tot de grootste misverstanden rond OSA. Hiermee leert u de symptomen en patronen van slaapapneu kennen en herkennen. De video’s bevatten verschillende reflectie- en oefenvragen om uw kennis over OSA te testen.

Meld u kosteloos aan voor onze webinars

Medidis stelt de nieuwe webinarserie kosteloos ter beschikking voor huisartsen, OSA-verpleegkundigen en eerstelijnszorgprofessionals. Wilt u zich aanmelden voor de webinars? Stuur een e-mail naar info@medidis.nl. U kunt ook bellen om u aan te melden met 0320-267600. Kies voor optie 3 en u wordt verder geholpen om uw persoonlijke inloggegevens te verkrijgen. Hiermee krijgt u toegang tot het online expertisecentrum van Medidis en specifiek tot de webinar OSA.

Klik op de afbeelding rechts om de brochure bij deze webinarserie te downloaden.