AirSep New Life Intensity

Alles wat u moet weten over
AirSep New Life Intensity

Maakt u bij uw zuurstoftherapie gebruik van de AirSep New Life Intensity? Lees dan hier de belangrijkste informatie over de werking, het gebruik en het onderhoud van dit type zuurstofconcentrator. Onderaan de pagina vindt u handige downloads en instructievideo’s ter ondersteuning van uw zuurstoftherapie.

Wat doet de AirSep New Life Intensity?

De AirSep New Life Intensity zuigt omgevingslucht aan, filtert het stikstof eruit en blaast pure zuurstof uit. Zo kunt u met uw zuurstoftherapie lucht inademen die voor minstens 86,5% uit zuivere zuurstof bestaat, terwijl gewone omgevingslucht slechts 21% zuurstof bevat.

Tips voor het gebruik

Voor een goede ventilatie van en voldoende aanvoer van lucht, is het belangrijk dat de zuurstofconcentrator genoeg ruimte om zich heen heeft. Plaats AirSep New Life Intensity daarom op minstens 30 centimeter van de muur en zorg dat de concentrator niet op een (hoogpolig) kleed of tapijt staat. Daarnaast is het belangrijk dat er geen verwarming in de directe omgeving van het apparaat staat. Plaats eventueel een ventilator in de buurt van de AirSep New Life Intesity om extra omgevingslucht aan te voeren. Plaats de zuurstofconcentrator in de buurt van een stopcontact en vermijd het gebruik van een verlengsnoer.

Onze hygiënetips

Het is belangrijk dat u voor een goede hygiëne zorgt, om de werking en levensduur van de AirSep New Life Intesity zo optimaal mogelijk te houden. Neem de concentrator daarom regelmatig af met een vochtige doek. De concentrator moet niet te nat worden. U kunt het apparaat eventueel nadrogen met een droge doek. Wij raden aan om het filter zeker één keer per week te reinigen. Haal het filter uit de achterkant van de AirSep New Life Intensity en gebruik de stofzuiger om deze voorzichtig schoon te maken. U kunt het filter ook uitwassen met water. Laat het filter na het uitwassen goed drogen aan de lucht. Het filter mag na het uitwassen absoluut niet worden uitgewrongen.

Hulp nodig met de AirSep New Life Intensity?

Loopt u tegen een probleem aan bij het gebruik van de AirSep New Life Intensity? Controleer eventueel de storingsmogelijkheden. Als u een vraag heeft over uw zuurstofapparaat kunt u ook de handleiding bekijken. Bij problemen met uw apparatuur of bij spoedgevallen, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met Medidis. Bel de servicedesk van Medidis via telefoonnummer 0320 267 600

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen over zuurstoftherapie.

Instructievideo’s

Medidis helpt u graag met uw zuurstoftherapie. Bekijk in de instructievideo hiernaast hoe u de homefill moet gebruiken. Wilt u meer instructievideo’s bekijken? Klik op de knop om naar ons YouTube-kanaal te gaan. Hier vindt u allerlei instructievideo’s met betrekking tot zuurstoftherapie.

Downloads