CPAP-therapie bij slaapapneu

CPAP-therapie is bij Medidis de meest ingezette behandeling bij cliënten met OSA. Het aantal OSA-gevallen neemt de laatste jaren sterk toe. Bij het obstructief slaapapneusyndroom (OSA) worden de bovenste luchtwegen tijdens het slapen geblokkeerd, met ademhalingsproblemen en onvoldoende nachtrust als gevolg. Nachtelijke ademstops of apneus kunnen veel gezondheidsproblemen opleveren. Ook bijna-ademstops (hypopneus) moeten worden behandeld. Apneus en hypopneus zorgen tijdens de slaap voor zuurstofdaling, wekreacties en een afname van slaapefficiëntie. Een effectieve therapie is dus noodzakelijk.

Bestellen?
Ga naar de webshop

In onze webshop vindt u verschillende (comfort)producten met betrekking tot onze OSA-therapie.

Bestelling CPAP-onderdelen
(set)

Klik hier om onderdelen (slang, masker, filter of andere onderdelen)  voor uw CPAP-apparaat te bestellen.

Bestellingen

Bestellingen voor CPAP-therapie die voor 14:00u worden ingediend, worden op de eerstvolgende werkdag geleverd. Bestellingen na 14:00 worden één dag later geleverd. Bij vragen kunt u contact opnemen met Medidis: mail naar info@medidis.nl of bel 0320-267600.

Op reis met CPAP-apparatuur?

Een vakantie naar het buitenland met CPAP-apparaten? Dat hoeft geen belemmering te zijn. Medidis adviseert en helpt om zonder problemen op reis te kunnen. Onderaan deze pagina vindt u speciale douaneformulieren, die u begeleiding geven bij het passeren van de douane of customs. Neemt u uw eigen CPAP-apparaat mee op reis? Maak de bevochtiger en het waterbakje leeg en neem deze apart mee. Het kan nodig zijn om een verloopstekker mee te nemen. Laat u liever uw eigen apparaat thuis? U kunt bij Medidis ook speciale mobiele CPAP-apparaten huren voor op reis. Neem hiervoor contact op met Medidis.

Downloads

Meer informatie over CPAP of OSA?

Neem contact op met Medidis

Stuur een e-mail naar cpap@medidis.nl of bel met 0320 267 600.

Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen over CPAP en OSA.