CPAP-therapie bij slaapapneu

CPAP-therapie is bij Medidis de meest ingezette behandeling bij cliënten met OSA. Het aantal OSA-gevallen neemt de laatste jaren sterk toe. Bij het obstructief slaapapneusyndroom (OSA) worden de bovenste luchtwegen tijdens het slapen geblokkeerd, met ademhalingsproblemen en onvoldoende nachtrust als gevolg. Nachtelijke ademstops of apneus kunnen veel gezondheidsproblemen opleveren. Ook bijna-ademstops (hypopneus) moeten worden behandeld. Apneus en hypopneus zorgen tijdens de slaap voor zuurstofdaling, wekreacties en een afname van slaapefficiëntie. Een effectieve therapie is dus noodzakelijk.

Bestellen?

In onze webshop vindt u verschillende (comfort)producten met betrekking tot onze OSA-therapie.

Controleformulier CPAP

Klik hier om naar het controleformulier voor CPAP te gaan. U kunt het formulier digitaal invullen en naar ons opsturen.

CPAP-apparaat uitlezen?

Download het uitleesformulier, vul uw gegevens in en stuur het naar uitleesservice@medidis.nl of in een envelop naar Medidis B.V., Antwoordnummer 92, 8200 VB Lelystad.

Onderhoudsafspraak maken?

Wilt u een onderhoudsafspraak maken voor uw cpap-apparatuur? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Op reis met CPAP-apparatuur?

Een vakantie naar het buitenland met CPAP-apparaten? Dat hoeft geen belemmering te zijn. Medidis adviseert en helpt om zonder problemen op reis te kunnen. Onderaan deze pagina vindt u speciale douaneformulieren, die u begeleiding geven bij het passeren van de douane of customs. Neemt u uw eigen CPAP-apparaat mee op reis? Maak de bevochtiger en het waterbakje leeg en neem deze apart mee. Het kan nodig zijn om een verloopstekker mee te nemen. Laat u liever uw eigen apparaat thuis? U kunt bij Medidis ook speciale mobiele CPAP-apparaten huren voor op reis. Neem hiervoor contact op met Medidis.

Downloads

Meer informatie over CPAP of OSA?

Neem contact op met Medidis

Stuur een e-mail naar cpap@medidis.nl of bel met 0320 267 600.

Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen over CPAP en OSA.