Nieuw in ons expertisecentrum: e-learning Slijmuitzuigtherapie

Klik op de afbeelding om de brochure bij deze e-learning te downloaden.

Nieuw in het online expertisecentrum van Medidis: de e-learning Slijmuitzuigtherapie. In deze interactieve online cursus wordt u bekendgemaakt met de achtergronden van deze therapievorm en de uitvoering van slijm uitzuigen in de praktijk.

In de e-learning wordt aandacht besteed aan de anatomie en fysiologie van de bovenste luchtwegen, de indicaties en contra-indicaties van slijmuitzuigtherapie en de uitvoering in de praktijk. Via duidelijke instructiefilms leert u de slijmuitzuigapparatuur van Medidis veilig en efficiënt te gebruiken.

Medidis stelt de geaccrediteerde cursus Slijmuitzuigtherapie kosteloos ter beschikking aan verpleegkundigen en zorgprofessionals in de eerste lijn.

Het online expertisecentrum van Medidis

Kennis delen is voor Medidis een kernwaarde en ons online expertisecentrum speelt daarin een belangrijke rol. In onze leeromgeving vindt u naast de cursus slijmuitzuigtherapie onder meer de webinar Slaapapneu en de cursus Zuurstoftherapie en veilig omgaan met zuurstof. Later dit jaar brengt Medidis eveneens de e-learning Verneveling en combinatietherapie uit. Door onze kennis via onder meer e-learnings en webinars te delen met zorgprofessionals, wil Medidis bijdragen aan de kwaliteit van zorg en daarmee aan de kwaliteit van leven van mensen met een respiratoir gezondheidsprobleem.

Aanmelden voor onze online scholing?

Bent u benieuwd naar ons online expertisecentrum of wilt u zich aanmelden voor (één van) onze online trainingen? Stuur een e-mail naar info@medidis.nl of bel 0320-267600 (optie 3). Wij geven graag antwoord op uw vragen en helpen u om uw persoonlijke inloggegevens te verkrijgen.

Klik op de afbeelding rechts om de brochure bij deze e-learning te downloaden