Medidis zet zuurstofconsulent in voor persoonlijke zorg

Medidis maakt de zorg voor de zuurstofcliënt nog persoonlijker. Sinds oktober 2018 zetten wij een zuurstofconsulent in bij mobiele zuurstofcliënten of cliënten die vragen hebben omtrent hun zuurstoftherapie.

De zuurstofconsulent neemt tijdens het controlebezoek en mobiliteitsgesprek alle relevante en praktische zaken rondom zuurstoftherapie met onze klanten door. Samen met de cliënt wordt gezocht naar de best passende en adequate oplossing in apparatuur.

Alles om de therapie voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Medidis realiseert zich dat het gebruik van zuurstof een behoorlijk impact op ieders leven heeft. Wij willen ons best doen om ondanks deze beperking toch duidelijkheid, comfort en vooral vertrouwen te geven. Onze zuurstofconsulent levert daar een belangrijke bijdrage aan.

De zuurstofconsulent verricht tevens saturatiemetingen in rust om het gebruik van een bespaarsysteem/puls/on demand op een effectieve wijze toe te passen. Dit doen wij eventueel in samenwerking met uw behandelend fysiotherapeut en in samenspraak met het ziekenhuis.