Medidis verkozen tot beste Leerwerkbedrijf 2019

Medidis is verkozen tot beste leerwerkbedrijf 2019. Tijdens de jaarlijke Leerwerkverkiezing van Lelystad Akkoord ontving Medidis de prijs uit handen van wethouder John van den Heuvel.

De Leerwerkverkiezing wordt elk jaar georganiseerd door Lelystad Akkoord, een samenwerking tussen de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs en maatschappelijke organisaties. Lelystad Akkoord zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt en wil met de Leerwerkverkiezing bedrijven stimuleren om bij te dragen aan de ontwikkeling van talentvolle jongeren.

Medidis is erg trots dat het is verkozen tot Leerwerkbedrijf 2019. Medidis streeft naar inclusiviteit binnen het bedrijf en vindt het aanbieden van leerwerkplekken erg belangrijk. Algemeen directeur Rudmer Bosma: ‘Wij geloven in het talent dat zich in Lelystad bevindt en willen mensen altijd graag een kans bieden op een baan binnen ons bedrijf. Als leerwerkbedrijf biedt Medidis een ervaring voor het leven en tegelijkertijd kunnen wij profiteren van de talenten die bij ons een leerwerkplek invullen.’