Aerobika optimaliseert de PEP-therapie van longpatiënten

De Aerobika is een simpel en kosteneffectief middel om de kwaliteit van leven van ernstige longpatiënten te verbeteren. De Aerobika is een OPEP-apparaat dat wordt ingezet bij longziekten als COPD, CF en bronchiëctasieën. Het apparaat zet oscillatie en vibratie in om vastzittend mucus te ventileren en te transporteren. Dit is belangrijk, want mucus is voor veel longpatiënten een bron van problemen, omdat het infecties, benauwdheid en exacerbaties veroorzaakt.

De AerobiKa veroorzaakt een betere ventilatie en een verbeterd effect van de inhalatiemedicatie. Dit resulteert in minder exacerbaties, minder ziekenhuisopnames en bovenal voelt de patiënt zich veel beter. De AerobiKa hoeft slechts twee keer per dag gebruikt te worden, in de ochtend en ’s avonds. Er zijn diverse studies “evidence based” beschikbaar waarin de effictivieit van de AerobiKa bewezen wordt.

Meer informatie over onze Aerobika? Klik hier voor onze productpagina, inclusief handleiding en instructievideo voor het gebruik van dit PEP-apparaat.